Sernik ciasteczkowy Biscoff
Spód
- 160 g ciasteczek korzennych Biscoff Lotus
- 40 g masła
Sernik
- 600 g sera twarogowego (np. z Wielunia)
- 250 g serka mascarpone
- 35 g budyniu waniliowego bez cukru
- 3 jajka
- 120 g cukru
- 1 łyżeczka cukru waniliowego
Wierzch
- 150 g kremu ciasteczkowego Lotus Biscoff Crunchy
- 150 ml śmietanki kremówki 36%
- 1 łyżeczka cukru pudru
Dodatkowo
- forma tortowa o średnicy 24 cm
- papier do pieczenia
Spód
- 160 g ciasteczek korzennych Biscoff Lotus
- 40 g masła
Sernik
- 600 g sera twarogowego (np. z Wielunia)
- 250 g serka mascarpone
- 35 g budyniu waniliowego bez cukru
- 3 jajka
- 120 g cukru
- 1 łyżeczka cukru waniliowego
Wierzch
- 150 g kremu ciasteczkowego Lotus Biscoff Crunchy
- 150 ml